Nu har både Kingen och Smulan flyttat till sina nya hem.
Jag valde att låta Kingen bli Kung fullt ut så nu har han bara tikar i sin flock. Jag åkte hem till nya familjen och lämnade honom för att se att allt funkade, jag blev glatt överraskad 😀. Kingen kan vara lite försiktig och orolig ibland men allt gick så bra. Lycka till med honom Sarah.

Åkte vidare upp till Västerås och hälsade på Kirsten och Lasse Kennel Edens Stars. Mycket hundsnack och planer så nu är det lite spännande att se fram emot.
Helgen kom och vi åkte till familjen Holm som köpte Candy Island Here Comes Charlie. Underbara lilla Challe ❤ Han har blivit en sådan fin liten kille, och Husse och Matte hade bara gott att säga om han. Så kul att få träffa hundarna som kommer härifrån för att se hur dom har det och krama om dessa underbara Mattar och Hussar.

Och så kom då onsdagen då Candy Island S Catori “Smulan” skulle flytta. Hon kommer flytta till Bjuv, hem till Candy Island Sun Shine Girl “Cherry” så det känns tryggt att veta att hon får en liten buskompis. Lycka till med henne Liselotte och Janne. ( Hon bor på prov först i 3v för att se att det funkar).